Fațete, coroane, incrustații și proteze dentare

Imaginează-ți că poți să transformi complet felul în care arăți și ai mai multă încredere în tine în doar câteva zile sau săptămâni. Fie că este vorba de fațete, coroane, incrustații sau proteze dentare, specialiștii SmilePro îți sunt alaturi pentru a te ajuta să ai un zâmbet de invidiat, dar și sănătos!

Zâmbetul este prima carte de vizită a unei persoane.

De aceea, lipsa unui dinte sau a mai multor dinți, cariile sau fracturile dentare pot avea un impact major asupra vieții tale și a încrederii în tine. Daca te regăsești într-o astfel situație și îți dorești să îți recapeți încrederea de a zâmbi, dar și funcționalitatea danturii, există o serie de soluții, precum fatelele, coroanele, incrustațiile sau protezele dentare. Fiecare dintre acestea are propriile avantaje și dezavantaje. La clinica SmilePro avem specialiști în protetică și estetică dentară, care sunt pregătiți să îți redea zâmbetul perfect cu o soluție adaptată nevoilor și dorințelor tale!

Te așteptăm la SmilePro, în București, sector 6.

Fațete dentare

Fațetele dentare sunt o soluție cosmetică ce îți redau un zâmbet perfect, strălucitor și estetic. Fațetele sunt niște foițe subțiri, de culoarea dintelui, care se aplică prin cimentare pe suprafața frontală a dinților pentru a le îmbunătăți aspectul. Prin acest tip de tratament, se pot corecta diferite imperfecțiuni ale zâmbetului, inclusiv, forma, lungimea sau poziția dinților, spațiile interdentare sau diferite denivelări.

Fațetele sunt realizate fie din porțelan, fie din materiale compozite, însă medicul protetician te va ajuta să alegi materialul care este cel mai potrivit pentru tine.

Fațetarea dentară reprezintă un tratament personalizat, ce se stabiliște în funcție de nevoile tale. De aceea, specialiștii SmilePro se vor asigura că vei obține un zâmbet estetic, natural și sănătos și că te vei bucura de toate beneficiile pe care fațetele le aduc. O parte din aceste beneficii includ:

Rezultate foarte rapide
Procedura este nedureroasă, non-invazivă
Fațetele sunt ușor de întreținut și rezistente la pete
Cresc încrederea în sine
Materialele folosite sunt biocompatibile cu organismul
Sunt o soluție pe termen lung, care cu o îngrijire corespunzătoare, vor avea o durata de viață de minim 10 ani.

Îți dorești un zâmbet impecabil și mereu alb?

Echipa SmilePro este aici pentru tine și te va ajuta să obții un zâmbet de invidiat și sănătos în cel mai scurt timp!

Coroane dentare

În timp, dinții tăi se pot deteriora. Acest lucru se poate întâmpla din mai multe motive, cum ar fi carii, răni sau doar utilizarea în timp. Astfel, dinții tăi își pot pierde forma sau dimensiunea. Coroana dentară este ca un înveliș în formă de dinte care poate fi plasată peste dintele natural șlefuit, deasupra unei rădăcini cu pivot sau peste un implant dentar. Coroana restabilește forma, mărimea, rezistența și aspectul dintelui, având un rol nu doar estetic, ci și funcțional.

Coroana dentară este necesară în diverse situații pentru:

Protejarea unui dinte slăbit împotriva ruperii sau menținerea lui dacă părți ale acestuia sunt crăpate

Refacerea unui dinte rupt sau uzat

Acoperirea și protejarea unui dinte afectat de carii în stadiul avansat

Folosirea ca parte a unei punți dentare

Acoperirea dinților deformați sau grav decolorați

Acoperirea unui implant dentar

Acoperirea unui dinte care a avut nevoie de tratament de canal

Coroanele pot fi de mai multe tipuri, în funcție de materialul utilizat.

Sanatea dintelui

Deși aplicarea unei coroane necesită șlefuirea dintelui, specialiștii SmilePro vor prioritiza sanatea dintelui, iar tratamentul va fi complet personalizat, adaptat nevoilor și situației tale. În acest fel, te poți bucura de zâmbetul mult visat și de avantajale pe care coroanele dentare le oferă.

Dorești să îți recapeți zâmbetul, care să fie atât estetic, cât și funcțional?

Te așteptăm la SmilePro pentru a alege împreună soluțiile potrivite pentru tine!

Incrustația dentară

Incrustația este o restaurare dentară similară cu o plombă pre-turnată, dar realizată în laborator și folosită pentru a acoperi spațiul deteriorat dintr-un dinte. Materialele folosite pentru realizarea unei incrustații pot fi atât metalice, cât și ceramice, cele din urmă potrivindu-se cu culoarea dintelui natural și asigurând o restaurare aproape invizibilă.

Inlay

folosită în interiorul dintelui

Onlay

acest tip de incrustație este folosit pentru a umple o cavitate mai mare care se extinde peste cuspidul (partea de sus) a dintelui

Incrustația este un tratament personalizat și în funcție de situația și nevoile tale, specialiștii SmilePro îți vor recomda tipul de incrustație necesar și îți vor prezenta beneficiile.

Bucură-te de toate benefiicile unor tratamente restorative moderne și minim invazive.

Specialiștii SmilePro vin cu cele mai bune soluții pentru problemele tale!

Proteza dentară

Proteză dentară este un dispozitiv medical folosit pentru înlocuirea dinților naturali cu dinți artificiali. Există doua tipuri de proteze:

  • Proteze parțiale - inlocuiesc doar un dinte sau cațiva dinți
  • Proteze complete - inlocuiesc toti dinții naturali (la maxilar si/sau mandibulă)

Protezele pot fi realizate din acrilic (plastic), nailon sau metal.

Deși protezele nu previn pierderea densității osoase și menținerea aspectului feței, și nici pierderea dinților vecini, acestea au o serie de avantaje:

Vrei o proteză dentară estetică, stabilă și confortabilă?

Te așteptăm la SmilePro să luăm împreună cele mai bune decizii pentru sănătatea zâmbetului tău!

Alege SmilePro pentru tratamente de protetică și estetică dentară

Suntem aici dacă

Fațete, coroane, incrustații

proteze dentare

Contactează-ne

iar specialiștii noștri îți vor reda un zâmbet frumos și sănătos

Vrei o programare?

Lasă-ne datele tale