logo-header-2
Edit Content

Date de contact

Redescoperă bucuria de a zâmbi cu ajutorul implanturilor dentare

La SmilePro vei găsi medicii, tehnologia și dedicarea necesară pentru a-ți transforma zâmbetul pe viață.

Avantajele implantului

Soluție sigură și permanentă

Previne resorbtia osoasa

Crește încrederea și stima de sine

Îmbunătățește dicția

Soluție sigură și permanentă

Previne resorbtia osoasa

Crește încrederea și stima de sine

Îmbunătățește dicția

Susține o alimentație normală și sănătoasă

Nu afectează în niciun fel dinții sănătoși

Menține armonia feței 

Contribuie la menținerea unei stări optime de sănătate 

Susține o alimentație normală și sănătoasă

Menține armonia feței 

Nu afectează în niciun fel dinții sănătoși

Contribuie la menținerea unei stări optime de sănătate 

Vrei să ști mai multe despre implantul dentar?

Programează-te pentru un consult la SmilePro!

Redescoperă puterea zâmbetului

Absența totală sau parțială a dinților are un impact uriaș asupra calității vieții noastre, compromițând funcționalitatea dentară și estetică.
Implanturile dentare au revoluționat stomatologia restaurativă. Implanturile sunt cea mai potrivită și avansată soluție pentru înlocuirea dinților lipsă, reprezentând cea mai bună alternativă la purtarea protezelor dentare. Implanturile dentare îți redau nu doar un zâmbet funcțional, ci și încrederea în sine!

La SmilePro deținem cele mai avansate și inovatoare tehnologii în implantologia dentară și facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi satisfacția de a zâmbi cu încredere din nou!

Ce este implantul dentar

Implantul dentar e un substitut al unui dinte pierdut, un mic șurub, care înlocuiește rădăcina naturală a unui dinte lipsă. Acesta se inserează în oasele maxilare, iar mai apoi, se atașează un bont protetic ce face legătura între partea din os și dintele final, și o coroană dentară ce reprezintă partea vizibilă a dintelui.

Implantul poate fi complet metalic, din titan sau complet ceramic din zirconiu. Datorită proprietăților biocompatibile ale materialelor din care este produs implantul, acesta fuzionează cu osul și devine o ancoră sigură pentru dintele de înlocuire.

All-on-4 / all-on-6

Dinți ficși într-o zi

În cazul pacienților cu proteze dentare mobile, fară dinți sau cu dinți ce nu mai pot fi salvați, putem realiza procedura „dinți ficși într-o zi”. Această procedură constă în inserarea a 4 implanturi pentru mandibulă sau 4/6 implanturi pentru maxilar. Cele 4 implanturi au o angulație specifică și acționează ca un mecanism de susținere pentru plasarea unui nou set de dinți ficși. Procedura se realizează în doar 24 de ore, în care au loc extracția, inserarea implanturilor și fixarea lucrării.

Medicii implantologi din cadrul SmilePro realizează la nivel de excelență această procedură și o recomandă pentru numeroasele sale avantaje:

Timpul scurt al procedurii - poți mânca imediat după intervenție și îți poți relua activitățile cotidiene în timp record
Este o soluție extrem de estetică și complet funcțională
Procedura este complet nedureroasă care necesită doar anestezie locală complet non-traumatică
Uneori nu necesită operații, precum sinus lifting sau adiție de os
Cost redus în comparație cu metode mult mai complexe care necesită anestezie generală

Implanturi dentare folosite la SmilePro

Procedura

Etapele implantului dentar

Consultația

Medicul implantolog va stabili dacă pacientul este candidat pentru implant pe baza istoricului medical, al consultației intraorale și altor analize de imagistică.

Planul de tratament

Soluțiile optime care te ajută să obții zâmbetul dorit; planul include costurile procedurii, numărul de vizite necesare și timpul estimat.

Inserția implantului

Medicul implantolog va realiza inserția implantului, pregătirea gingiei și grefa de os până la introducerea propriu-zisă a implantului.

Post-implant

Medicul îți va oferi toate informațiile necesare și se va ocupa de îndepărtarea firelor de sutură, atașarea bontului de vindecare și realizarea coroanei

Suntem aici dacă ai nevoie de

implant

dentar

Contactează-ne

iar specialiștii noștri îți vor reda un zâmbet frumos și sănătos

Vrei o programare?

Lasă-ne datele tale