La SmilePro beneficiezi de aparatură stomatologică high-tech

Tehnologii

Utilizăm cele mai moderne și performante tehnologii dentare care te scapă de durere și îți oferă confort maxim.

Aparatura stomatologică

Investim constant în aparatura stomatologică de ultimă generație, care ne permite să asigurăm diagnostice, tratamente și intervenții precise, eficiente și sigure. În plus, datorită acestor tehnologii, intervențiile sunt mai rapide, mai puțin costisitoare, iar rezultatele de lungă durată și cu o rată de succes crescută.

Lampă albire

Albirea dentară cu lampă este una dintre cele mai sigure proceduri de cosmetică dentară, ce asigură rezultate optime într-un timp scurt. Albirea instantanee și uniformă este asigurată de lumina ultravioletă a lămpii care activează peroxidul de oxigen din gelul de albire, fară a afecta smalțul și sănătatea dinților.

Digital Smile Design

Cu ajutorul tehnologiei Digital Smile Design, pacienții au posibilitatea de a vizualiza situația actuală a danturii și rezultatele ce pot fi obținute chiar înainte de începerea tratamentului la SmilePro. Datorită acestei tehnologii, planificarea tratamentului și proiectarea zâmbetului ideal nu sunt doar mai precise, ci și adaptate nevoilor și dorințelor pacientului.

Cameră intraorală

Cu ajutorul camerei intraorale, pacienții au posibilitatea să urmărească “live” ceea ce se întâmplă pe parcursul consultației și ședințelor de tratament. De asemnea, camera intraorală permite mărirea imaginilor, fără a le diminua calitatea, astfel încât se pot observa detalii greu de văzut cu ochiul liber, facilitând un diagnostic și tratament precis.

Implant ceramic pe zirconiu

Pentru înlocuirea dinților lipsă, implanturile dentare ceramice reprezintă una dintre cele mai moderne și inovatoare opțiuni de tratament. Folosim implanturi premium și cele mai avansate tehnici în implantologie pentru a oferi pacienților noștri cele mai estetice, funcționale și durabile soluții.

Ghid chirurgical digital

Chirurgia ghidată este o tehnică în care imagistica digitală este combinată cu echipamente și metode moderne ce permit o planificare precisă a intervenției de implantologie. Această metodă permite medicului să selecteze cele mai potrivite implanturi pe baza anatomiei pacientului, a dimensiunilor țesuturilor moi și a osului disponibil.

Fiziodispenser

Fiziodispenserul este un aparat folosit în intervenții chirurgicale și implantologie. De exemplu, în cazul unui implant dentar, fiziodispenserul este folosit pentru a pregăti fanta pentru implantul ce urmează să fie introdus în osul maxilarului.

Dispozitiv Penguin

Acest dispozitiv folosește tehnica RFA (Analiza Frecvenței de Rezonanta) și măsoară stabilitatea implantului și osteointegrarea, eliminând astfel riscul de eșec al tratamentului. Procedeul este complet non-invaziv și scurtează durata de finalizare a tratamentului, indicând momentul potrivit pentru protezarea implantului.

Centrifugă PRF

Tehnologia PRF accelerează vindecarea post-chirurgicală în tratamentele cu implant dentar sau în alte intervenții de chirugie orala. Această tehnologie de vindecare rapidă regenerează țesutul, nu are efecte adverse și contribuie la eliminarea riscurilor inflamației, infecțiilor și complicațiilor post-chirurgicale.

Apex locator WXD Gold

În tratamentele de canal, o parte importantă a pregătirii canalului este detectarea precisă a capătului acestuia. Măsurarea lungimii canalului cu ajutorul unui apex locator performant permite determinarea lungimii de lucru precise, ceea ce duce la finalizarea cu succes a unui tratament endodontic.

Pentamix Automatic Mixing Unit

Pentamix este o unitate performantă de mixare și dozare automată a materialelor de amprentă. Astfel, amprentarea este confortabilă, precisă, fără goluri de aer și se realizează într-un timp foarte scurt.

Programează-te pentru un consult de specialitate