Zâmbetul tău, pasiunea noastră!

La SmilePro oferim servicii stomatologice premium la standarde internaționale, ce îți redau zâmbetul strălucitor și o sănătate dentară optimă pentru ca tu să te poți bucura de viață!

Suntem o echipă dedicată complet sănătății si zambetului tau

În clinica noastră, fiecare pacient este unic și primește întreagă noastră atenție. De la solicitarea programării, la planul de tratament personalizat și suportul post-tratement, oferim pacienților noștri nu doar soluții moderne la diferitele problemele dentare, ci și o experiență pozitivă singulară. Echipa noastră medicală este formată din specialiști cu o vastă pregătire și experiență internațională, pentru care profesionalismul, empatia și respectul sunt primordiale.

Practicăm servicii stomatologice holistice, sustenabile și minim-invazive, iar cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație pe care o deținem, căutam să înlăturam neliniștea și anxietatea ce pot fi resimțite în timpul intervențiilor dentare și să asigurăm un nivel înalt de siguranță și confort.

SmilePro s-a născut din dorința de a ajuta oamenii să zâmbească. Ne-am propus să ne remarcăm prin profesionalism și servicii personalizate de calitate excepțională. Fiecare persoană care ne calcă pragul este prioritatea noastră și suntem dedicați 100% sănătății pacienților noștri, pe care ne dorim să îi vedem cu zâmbetul pe buze la finalul tratamentului sau consultației.

Dr. Viorel Matei MEDIC STOMATOLOG - IMPLANTOLOGIE DENTARA & FONDATOR SMILEPRO
Citește biografie

Dr. Viorel Matei este fondatorul clinicii SmilePro. A absolvit Facultatea de Stomatologie de la Trinity College Dublin, Irlanda și are un Master în Științe – Implantologie de la Universitatea Manchester, instituție aflată printre primele treizeci în clasamentul celor mai bune universități din lume. În anul 2014, a câștigat Medalia Memorială Leo Heslin acordată de Colegiul Medicilor Chirurgi din Irlanda, iar în timpul studiilor de licență a câștigat premiul I în stomatologie protetică oferit de Trinity College Dublin. Pe parcursul carierei sale profesionale, a participat la nenumărate cursuri și conferințe de talie mondială pentru a fi la curent mereu cu noile tehnici și tehnologii din stomatologie.

Misiunea noastră

este să creăm o comunitate de oameni sănătoși și de zâmbete frumoase. Ne angajăm să oferim tuturor pacienților cel mai eficient tratament, servicii de îngrijire și prevenție dentară sigure, de lungă durată și la un preț accesibil. Suntem pasionați de ceea ce facem și dorim ca pacienții noștri să se simtă încrezători că vor primi cea mai bună îngrijire posibilă.

Viziunea noastră

este să oferim o gamă întreaga de servicii de îngrijire și prevenție orală la cel mai înalt nivel de calitate, pentru a asigura sănătatea dentară pe tot parcursul vieții și un zâmbet frumos în permanență. Implementăm cele mai bune practici, investim în educație și promovăm inovația. Ne plac provocările și facem tot ceea ce este necesar în beneficiul sănătății și bunăstării pacienților noștri.

La SmilePro avem o serie de valori după care ne ghidăm în crearea unei experiențe pozitive și a zâmbetului perfect.

La clinica noastră beneficiezi de:

Profesionalism

Siguranță

Tratamente de calitate

Transparență și
onestitate

Tehnologie
ultramodernă

La SmilePro

Beneficiezi de servicii dentare complete