Albire Dentară Profesională

Înțelegem cât de important este să te simți încrezător în zâmbetul tău. De aceea, specialiștii SmilePro vin în întâmpinarea ta cu servicii de albire dentară profesională ce îți vor asigura un zâmbet frumos și strălucitor!

Ce este albirea dentară?

Dinții tind să se îngălbenească în timp, fie din cauza vârstei sau a consumului de băuturi sau alimente care schimbă culoarea dinților (cafeaua, ceaiul, vinul roșu, afinele etc.). Oricare ar fi cauzele, dinții devin mai închiși la culoare și mai galbeni în timp. În aceste cazuri, poți apela la tratamentul de albire dentară profesională, care are un rezultat vizibil imediat, dinții devenind cu 3-4 nuanțe mai albi. Cu o îngrijire orală adecvată, aspectul strălucitor al dinților poate rezista și 2 ani.

Din fericire, la SmilePro, avem un sistem modern de albire a dinților care poate îmbunătăți imediat luminozitatea zâmbetului tău dintr-o singură vizită la medicul stomatolog! Spre deosebire de alte tratamente, această procedură de albire a dinților este sigură, nedureroasă și nu deteriorează smalțul dentar. Astfel, vei avea un zâmbet mai strălucitor și alb, ce îți va reda imediat încrederea în sine!

Când este nevoie de albire dentară?

Există mai mulți factori care duc la îngălbenirea dinților sau la modificări nedorite ale culorii acestora:

Tipuri de albire dentară la SmilePro

Albirea dentară cu lampa laser

La SmilePro folosim cele mai moderne tehnologii și metode de albire. Albirea dentară cu lampa laser este o procedură sigură și foarte eficientă. Lampa laser are un sistem de led-uri ce joacă rol de activator și accelerator pentru gelurile de albire dentară profesională.

În realizarea acestei proceduri, dentistul va începe prin a-ți acoperi gingiile și buzele, lăsând doar dinții să fie expuși la lumina specială. Medicul stomatolog va aplica mai apoi gelul de albire. Acesta, împreună cu lumina, vor acționa împreună și vor pătrunde ușor în straturile superioare ale dinților pentru a elimina petele și decolorările din smalțul dinților.  Gelul va fi aplicat timp de trei sau patru cicluri de cincisprezece minute, după care gelul este îndepărtat și dinții tăi sunt curățați. Procedura se poate realiza într-o singură ședință, în urma căreia poți începe să te bucuri de noul tău zâmbet strălucitor!

Bucură-te de un zâmbet frumos și strălucitor pentru mai mult timp!

Ai nevoie de un tratament de albire dentară profesională?

Albirea dentară cu gutiere (la domiciliu)

Alternativ, albirea dentară se poate realiza și acasă. În acest caz, procedura va dura un pic mai mult și va fi realizată de către pacient. Cu toate acestea, vizita la medicul stomatolog este obligatorie, întrucât medicul trebuie să evalueza dacă procedura poate fi realizată. După această evaluare, medicul îți va lua amprente dentare, pe baza cărora vor fi realizate gutiere personalizate.

Atunci când gutierele sunt gata, medicul stomatolog îți va oferi și gelul ce se va aplica în gutiere și îți va oferi instrucțiuni exacte despre cum să le folosești. Acestea trebuie purtate timp de 14-18 nopți, albirea realizându-se treptat.

Beneficiile realizării unui tratament de albire dentară

Dinții galbeni sau discolorați îți pot afecta încrederea și dorință de a zâmbi în fiecare zi. Albirea dentară profesională îți va reda starea de bine și un zâmbet strălucitor, având numeroase avantaje:

Se obține un aspect impecabil al dinților
Efect vizibil imediat și durabil
Se produce un efect de întinerire
Nu afectează smalțul dentar
Nu provoacă sensibilitate sau alte efecte secundare
Nu este un tratament dureros

Riscurile albirii dentare profesionale

Există foarte multe mituri în jurul albirii dentare profesionale. Specialiștii SmilePro doresc să te asigure că acest tratament este unul sigur și nedureros. După tratament, există posibilitatea să resimți o ușoară sensibilitate la nivelul dinților, însă aceasta este temporară și nu durează mai mult de 24-48 de ore. Bineînțeles, este foarte important ca după tratamentul de albire, să continui să respecți recomandările de igienă dentară, precum spălatul pe dinți de două ori pe zi și folosirea aței dentare.

Etapele tratamentului de albire dentară

Suntem aici dacă ai nevoie de

Albire

Dentară Profesională

Contactează-ne

iar specialiștii noștri îți vor reda un zâmbet frumos și sănătos

Vrei o programare?

Lasă-ne datele tale