logo-header-2
Edit Content

Date de contact

Specialiștii SmilePro sunt alături de tine

Inca de la inceput si vor identifica nu doar problemele dentare, ci și cele mai optime soluții care îți vor reda bucuria de zâmbi.

Consultația stomatologică

Consultația stomatologică este primul pas în rezolvarea afecțiunilor dentare indiferent de natura acestora. De asemenea, este momentul în care se identifică problemele, precum și rezultatele la care se dorește să se ajungă.

La SmilePro, căutăm soluțiile optime pentru ca fiecare pacient să își recapete bucuria de a zâmbi în cel mai scurt timp. Cum fiecare pacient este unic, în urma consultației, alcătuim un plan de tratament personalizat, adaptat nevoilor și obiectivelor finale ale pacientului.

Ne-am propus ca fiecare persoană care vine la SmilePro pentru prima dată să aibă parte nu doar de o simplă consultație stomatologică, ci de o experiență personalizată, în care sănătatea și starea de bine sunt prioritare. De aceea, facem tot ce este necesar pentru ca pacientul să se simtă confortabil din toate punctele de vedere și să nu mai resimtă neliniștea și anxietatea asociate în general cu vizita la stomatolog.

Medic Stomatolog - Implantologie Dentara

Fondator SmilePro

Cum decurge o

consultație

la SmilePro?

Etapele consilierii

Anamneza

în această etapă medicul stomatolog și pacientul au ocazia să se cunoască și să poarte o discuție ce îl ajuta pe medic să înțeleagă rolul vizitei, simptomele resimțite și alte semne ale afecțiunilor dentare. Tot în acest moment, medicul vă solicită informații despre starea de sănătate generală (afecțiuni cronice, tratamente medicale, alergii etc.) și orală (intervenții și investigații realizate în trecut).

Examenul clinic

această etapă reprezintă examinarea propriu-zisă a cavității orale, în timpul căreia medicul stomalog analizează toți dinții, igiena orală, situația mucoasei gingivale și bucale.

Investigații radiologice

în funcție de rezultatul examenului clinic, medicul stomatolog va decide dacă sunt necesare investigații radiologice suplimentare și ce tip de radiografii trebuie efectuate. Aceste investigații contribuie la stabilirea unui diagnostic precis și un tratament adecvat. În plus, la SmilePro avem radiologie in-house, astfel că pacienții nu sunt nevoiți să realizeze o vizită suplimentară la un centru de specialitate.

Fotografii dentare (intraorale și extraorale)

acestea sunt necesare pentru a urmări schimbările ce vor apărea în urma implementării planului de tratament propus.

​Welcome to
Healthy Child Care!

24 hours

Assistance

Cum se elaborează un plan de tratament?

Pe baza informațiilor acumulate în etapele enumerate mai sus, dar și în funcție de complexitatea cazului și obiectivele pacientului, medicul stomatolog va realiza un plan de tratament individualizat. Planul de tratament va include următoarele informații:

Planul de tratement este un instrument cheie în rezolvarea problemelor dentare întrucât oferă predictibilitate în privința rezultatelor tratamentului atât pacientului, cât și medicului.

Ai nevoie de o consultație stomatologică?

Contactează-ne, iar specialiștii noștri îți vor reda un zâmbet frumos și sănătos!

Suntem aici dacă ai nevoi de

PLAN DE

TRATAMENT

Contactează-ne

iar specialiștii noștri îți vor reda un zâmbet frumos și sănătos

Vrei o programare?

Lasă-ne datele tale