logo-header-2
Edit Content

Date de contact

Stomatologie Copii

SmilePro are grijă de zâmbetul copilului tău și îți oferă servicii complete de stomatologie, adaptate nevoilor celor mici!

La clinica SmilePro creștem zâmbete sănătoase.

Dinții copiilor sunt o prioritate, ce nu trebuie neglijată. De aceea, echipa SmilePro și-a propus să ofere copiilor o experiență plăcută și un mediu confortabil încă din prima clipă în care intră în clinica noastră alături de părinți.

Frica de dentist poate apărea încă din copilărie și dacă nu este gestionată la timp, poate avea un impact negativ asupra sănații orale la maturitate. Ne dorim ca micuții pacienți să se întoarcă întotdeauna cu plăcere și fără frică la stomatolog. Pentru acest lucru, este necesar să aibă toate condițiile pentru a se obișnui cu medicul stomatolog și a dezvolta o percepție pozitivă față de acesta.

Astfel, la clinica SmilePro, oferim servicii personalizate și adaptate nevoilor celor mici, de la jucării, diplome și medalii pentru curaj până la medici stomatologi cu pregătire internațională și aparatură de ultimă generație.

Ce este pedodonția?

Pedodonția este o specialitate axată pe profilaxia, diagnosticarea și tratarea problemelor dentare ale copiilor, începând din copilărie până la postadolescență. Medicul stomatolog pediatru îi ajută pe copii să obțină și să mențină o bună sănătate orală și un zâmbet frumos.

Cauți servicii stomatologice de top pentru copilul tău?

Te așteptăm cu micuțul tău la SmilePro să creștem zâmbete frumoase și sănătoase!

Tratamente pentru dinții de lapte și permanenți

La clinica SmilePro lucrăm chiar și cu cei mai neastâmpărați dințișori, fie ei de lapte sau permanenți. Intervenim cu blândețe și suntem alături de copii și părinți pentru a obține cele mai frumoase zâmbete. Astfel, punem la dispoziție un pachet complet de servicii de stomatologie pentru copii, ce include:

Igienizare și periaje profesionale
Tratamentul cariilor
Extracții dentarii
Tratamentul traumelor din causa unei lovituri sau căzături
Coroane dentare
Radiologie dentară
Aparate dentare și tratamente ortodontice pentru alinierea dinților
Instrucțiuni de igienă orală
Sigilări (aplicarea unui material fluid în șanțurile și fosetele premolarilor și molarilor pentru prevenția cariilor)

Suntem aici daca ai nevoie de servicii de

STOMATOLOGIE

COPII

Contactează-ne

iar specialiștii noștri se vor asigura că cei mici vor avea mereu un zâmbet frumos și sănătos.

Vrei o programare?

Lasă-ne datele tale