logo-header-2
Edit Content

Date de contact

Fațete dentare

Imaginează-ți că poți să transformi complet felul în care arăți și ai mai multă încredere în tine în doar câteva zile sau săptămâni. Fie că este vorba de fațete, coroane, incrustații sau proteze dentare, specialiștii SmilePro îți sunt alaturi pentru a te ajuta să ai un zâmbet de invidiat, dar și sănătos!

Zâmbetul este prima carte de vizită a unei persoane.

De aceea, lipsa unui dinte sau a mai multor dinți, cariile sau fracturile dentare pot avea un impact major asupra vieții tale și a încrederii în tine. Daca te regăsești într-o astfel situație și îți dorești să îți recapeți încrederea de a zâmbi, dar și funcționalitatea danturii, există o serie de soluții, precum fatelele, coroanele, incrustațiile sau protezele dentare. Fiecare dintre acestea are propriile avantaje și dezavantaje. La clinica SmilePro avem specialiști în protetică și estetică dentară, care sunt pregătiți să îți redea zâmbetul perfect cu o soluție adaptată nevoilor și dorințelor tale!

Te așteptăm la SmilePro, în București, sector 6.

Fațete dentare

Fațetele dentare sunt o soluție cosmetică ce îți redau un zâmbet perfect, strălucitor și estetic. Fațetele sunt niște foițe subțiri, de culoarea dintelui, care se aplică prin cimentare pe suprafața frontală a dinților pentru a le îmbunătăți aspectul. Prin acest tip de tratament, se pot corecta diferite imperfecțiuni ale zâmbetului, inclusiv, forma, lungimea sau poziția dinților, spațiile interdentare sau diferite denivelări.

Astfel, fațetele dentare se pot folosi când:

Fațetele sunt realizate fie din porțelan, fie din materiale compozite, însă medicul protetician te va ajuta să alegi materialul care este cel mai potrivit pentru tine.

Fațetarea dentară reprezintă un tratament personalizat, ce se stabiliște în funcție de nevoile tale. De aceea, specialiștii SmilePro se vor asigura că vei obține un zâmbet estetic, natural și sănătos și că te vei bucura de toate beneficiile pe care fațetele le aduc. O parte din aceste beneficii includ:

Rezultate foarte rapide
Procedura este nedureroasă, non-invazivă
Fațetele sunt ușor de întreținut și rezistente la pete
Cresc încrederea în sine
Materialele folosite sunt biocompatibile cu organismul
Sunt o soluție pe termen lung, care cu o îngrijire corespunzătoare, vor avea o durata de viață de minim 10 ani

Suntem aici dacă ai nevoie de

Fațete

dentare

Contactează-ne

iar specialiștii noștri îți vor reda un zâmbet frumos și sănătos

Vrei o programare?

Lasă-ne datele tale