Chirurgie, Extracții & Implant Dentar

Specialiștii clinicii SmilePro au o pregătire profesională riguroasă și experiență vastă în realizarea intervențiilor chirurgicale. Indiferent dacă ai nevoie de o extracție dentară, un implant dentar, sau un alt tip de intervenție chirugicala orală, te putem ajuta.

Chirugia dentară

Chirugia dentară este necesară pentru salvarea unor dinți afectați de afecțiuni severe, dar și pentru pregătirea unor tratamente protetice. Aceasta poate include diferite intervenții la nivelul dinților, gingiilor sau oaselor maxilarului.

La clinica SmilePro, ne dorim să îți facem experiența unei chirugii dentare cât mai confortabilă posibil din toate punctele de vedere. Vei fi tratat de către specialiștii noștri cu profesionalism și empatie, atenție și dedicare, facem totul pentru a-ți oferi zâmbetul mult visat, dar și pentru a elimina orice grija sau neliniște pe care ai putea să o ai în legătură cu intervenția chirugicală. Îți dedicăm tot timpul necesar pentru a te cunoaște, a îți înțelege nevoile și dorințele și căutam cele mai bune soluții de tratament, complet personalizate și adaptate nevoilor tale.

Clinica SmilePro te așteaptă în București, sector 6 pentru realizarea următoarelor intervenții chirurgicale:

Extracții dentare

Extracția dentară este una dintre cele mai uzuale intervenții chirurgicale orale. Prin extracție, dintele care nu mai poate fi recuperat prin tratamente tradiționale de restaurare, este îndepărtat pentru a evita complicații mai severe. 

Cauzele unei extracții dentare includ:

Extracția dentară se realizează în mai multe etape. În primul rând, decizia de a face o extracție este luată pe baza radiografiilor și a altor analize imagistice. Medicul specialist va administra anestezia locală, astfel că procedura este complet nedureroasă. În timpul extracției, se va elimina dintele sau restul radicular problemă și se va dezinfecta zona afectată. După extracție, medicul îți va prezenta toate instrucțiunile și recomandările necesare pentru a te recupera cât mai repede.

Tipurile de extracții pe care le realizăm la SmilePro:

Extracția dinților cu o rădăcină (monoradiculari) sau mai multe (pluriradiculari), care nu mai pot fi salvați
Extracția unui molar de minte care nu a erupt sau a erupt parțial sau complet, care devin dureroase, prezintă carii sau au o poziție incorectă
Extracția unui rest dintr-un dinte afectat de un traumatism și care nu mai poate fi reabilitat
Extracția unei rădăcini prezente în urma unei extracții anterioare

Te deranjează molarii de minte? Ai un dinte irecuperabil sau rădăcini rămase după o extracție eșuată?

Programează-te la unul dintre specialiștii SmilePro!

Implant dentar

Vestea bună este că după extracții, există soluții. Implantul dentar este o intervenție chirurgicală sigură și simplă, cu ajutorul căreia îți poți recupera zâmbetul pe care ți-l dorești și îl meriti. Implantul dentar este cea mai potrivită soluție dacă iți lipsește un dinte sau chiar mai mulți, întrucât redă un aspect estetic și iți poți recupera funcționalitatea danturii.

Implantul este alcătuit dintr-un șurub din titan ce este inserat în os și un bont protetic, peste care se așează o coroană dentară. Implanturile arată și se simt precum dinții naturali.

Deși poate părea o soluție mai costisitoare, implantul dentar este o investiție pe viață, o soluție pe termen lung, care nu necesită ajutări periodice. Lipsa unui dinte poate avea un impact major asupra sănătății orale și generale, ceea ce poate genera implicit costuri suplimentare. În plus, implantul protejează dinții vecini și are un grad de confort sporit.

Punem accentul pe sănătatea zâmbetului tău și luăm împreună cele mai bune decizii, adaptate problemelor și situației tale dentare. Te așteptăm la SmilePro, în București, sectorul 6!

Ai nevoie de un implant dentar? Vrei să știi mai multe despre ce este un implant dentar, avantajele implantului, procedura de inserare sau cum poți să ai dinți ficși într-o zi?

Află aici mai multe despre Implantul Dentar

De ce să alegi SmilePro pentru intervenții chirugicale

Echipă multidisciplinară

Avem o echipă multidisciplinară de medici specialiști în chirurgie orală, implantologie dentară și protetică, ce au pregătire și certificări internaționale, precum și o vastă experiență și cazuistică

Protocoalele internaționale

Intervențiile pe care le realizăm respectă protocoalele internaționale, sunt nedureroase, iar acolo unde este posibil, minim-invazive

Tehnologie de ultimă generație

Folosim tehnologie de ultimă generație pentru a asigura diagnostice și tratamente precise și personalizate, care îți vor reda zâmbetul mult visat

Suntem aici dacă ai nevoie de

Chirurgie

Extracții Implant Dentar

Contactează-ne

iar specialiștii noștri îți vor reda un zâmbet frumos și sănătos

Vrei o programare?

Lasă-ne datele tale