logo-header-2
Edit Content

Date de contact

Implementăm și respectăm protocoale stricte

Siguranța pacientului

Pentru ca siguranța ta este pe primul plan pentru noi!

Dezinfectăm toate echipamentele dentare

Suntem printre singurele clinici din România care sterilizează piesele de mână (inclusive turbine și piese contraunghi) pentru fiecare pacient în parte. Piesele de mână dentare sunt piatra de temelie a oricărui tratament stomatologic și intervenție chirurgicală, fiind folosite în intervenții uzuale precum plombe, dar și intervenții mai complexe, precum extracțiile sau implanturile dentare. Piesele de mână sunt deseori contaminate cu sânge, saliva și reziduuri biologice, astfel că există un potențial risc de transmitere a unor multitudini de infecții bacteriene și virale.

La SmilePro, respectăm normele Centrului de Prevenire și Control al Bolilor (CDC) și ale altor instituții internaționale avizate și sterilizăm termic toate instrumentele și piesele de mână după fiecare pacient.

În plus, implementăm protocoale clare pentru fiecare etapă din cadrul procesului de sterilizare și dezinfecție al tuturor echipamentelor din clinică. Între fiecare consultație, dezinfectăm și curățăm cabinetele și mobilierul dentar.

De asemenea, SmilePro utilizează cele mai avansate tehnologii și aparatură de ultima generație pentru sterilizarea instrumentarului stomatologic. Avem autoclave moderne și alte echipamente, ce permit trasabilitatea instrumentarului dentar asociat fiecărui pacient și garantează eliminarea virusurilor, bacteriilor, fungilor și sporilor.

Măsuri de prevenție Covid-19

Sănătatea și siguranța pacienților și a echipei au fost întotdeauna prioritatea noastră principală. Acest lucru nu s-a schimbat niciodată – de fapt, s-a intensificat.

În urma pandemiei Covid-19, rămânem angajați să protejăm pe toată lumea, în special pacienții vulnerabili din categoriile de risc. De aceea, am implementat protocoale și procese de control riguroase în conformitate cu reglementările Centrului European de Prevenire și Control al Bolilor, Ministerului Sănătății, Direcției de Sănătate Publică și Colegiul Medicilor Dentiști.

O parte din măsurile pe care le implementăm pentru a asigura siguranță tuturor includ:

Realizarea unui triaj telefonic de către echipa SmilePro

Folosirea de lămpi cu ultraviolete pentru decontaminarea aerului

Punerea la dispoziția pacienților a echipamentelor de protecție

Dezinfectarea suprafețelor în mod regulat, inclusiv cabinetele, zona de recepție, scaunele și mânerele ușilor

Utilizarea de echipamente de protecție personală adecvate (măști, mănuși, viziere și halate) de către toți membrii echipei SmilePro

Utilizarea soluțiilor de dezinfecție reglementate de către Ministerul Sănătății și Direcția de Sănătate Publică

Prioritatea noastră numărul 1 este și va fi întotdeauna siguranța pacienților noștri și a echipei!