Aparate dentare

Bucură-te de un zâmbet frumos, aliniat și sănătos cu ajutorul aparatelor dentare de ultimă generație! La clinica SmilePro beneficiezi de soluții eficiente de aliniere a dinților și tratamente ortodontice la cele mai înalte standarde.

Ce este aparatul dentar și tratamentul ortodontic?

Aparatul dentar este conceput pentru a modifica alinierea anumitor dinți, pentru a îmbunătăți sau corecta mușcăturile și diferite anomalii. Astfel, tratamentul ortodontic corectează probleme precum dinți strâmbi, înghesuiți sau care au spații mari între ei. Datorită aparatului dentar, nu vei avea doar un zâmbet mai frumos, ci și unul mai sănătos întrucât atunci când dinții sunt aliniați corect, se igienizează mai ușor, se pot preveni cariile și fracturile dentare și se asigură o masticație corectă.

Ce este urgența stomatologică?

Care sunt avantajele aparatului dentar?

Durerile dentare pot avea un efect dăunător asupra tuturor aspectelor vieții. Ceea ce începe ca o mică durere de dinți, poate provoca dureri de cap, nopți nedormite și incapacitatea de a mânca. Astfel, o urgență stomatologică reprezintă o urgență cauzata de leziuni la nivelul dinților sau a celorlalte elemente ale cavității orale, precum gingiigle sau mucoasa orală. Atunci când apare durerea și disconfortul, vizita la cabinetul stomatologic trebuie realizată în cel mai scurt timp posibil.      

Care sunt avantajele aparatului dentar?

Aparatul dentar poate fi purtat atât de către copii, dar și de către adulți. Aceste dispozitive sunt create și adaptate pentru fiecare pacient în parte, având multiple avantaje:

Te așteptăm la clinica SmilePro, unde beneficiezi de aparate dentare și tratamente ortodontice personalizate, indiferent de vârstă!

Tipuri de aparate dentare

Datorită tehnologiei avansate, atât copiii, cât și adulții pot beneficia de tratamente ortodontice, pot purta aparate dentare mai puțin vizibile sau aparate dentare clasice. Indiferent de problema cu care te confrunți, specialiștii clinicii SmilePro îți sunt alături și îți vor explica pas cu pas care este soluția cea mai potrivită pentru tine, astfel că vei beneficia de tratamente ortodontice 100% personalizate.

În clinica noastră, folosim aparate de ultimă generație care garantează succesul tratamentelor și îmbunătățesc funcționalitatea zâmbetului încă din primele săptămânii. În funcție de tratamentul optim necesar, poți alege din mai multe tipuri de aparate:

Aparate dentare metalice
Aparate dentare ceramice
Aparate dentare Safir
Aparate dentare Damon
Aparate dentare Incognito
Aparate dentare Invisalign

Alege SmilePro pentru tratamentul ortodontic

Rezultate garantate pentru toate tratamentele ortodontice
Medici ortodonți specialiști care îți vor sta alături la fiecare pas
Vei fi o parte integrantă a procesului de planificare a tratamentului ortodontic
Ai la dispoziție o gamă completă de servicii pentru a rezolva toate problemele dentare, nu doar cele ortodontice

Îți dorești un zâmbet frumos și sănătos, indiferent de vârstă?

La SmilePro beneficiezi de tratamente ortodontice de succes, la cele mai bune prețuri!

Suntem aici daca ai nevoie de

APARAT

DENTAR

Contactează-ne

iar specialiștii noștri se vor asigura că îți vor reda un zâmbet frumos și aliniat.

Vrei o programare?

Lasă-ne datele tale